Præsentation & baggrund

Min familie flyttede til Roskilde i 1968 og senere til Gadstrup, hvor jeg gik i skole. Siden tog jeg studentereksamen på Himmelev Gymnasium og var i mesterlære i Fona. Gennem hele mit liv har jeg arbejdet med salg, markedsføring, kommunikation og ledelse
– og har siden skoletiden været politisk aktiv.

I 1992 flyttede jeg til Jyllinge, hvor mine børn har gået i børnehave og skole. Når man er en blandemaskine, bliver man hurtigt involveret i alle mulige lokale aktiviteter. Jeg blev den første formand for forældrebestyrelsen på Kometen, hvor vi etablerede den første juniorklub i området. Senere var jeg med til at startede Natteravnene, og har i en periode også været formand for den lokale grundejerforening. 

Gennem 16 år har jeg været med i Jyllingehallernes bestyrelse, heraf 10 som ulønnet og frivillig formand, hvor et stærkt samarbejde i bestyrelsen og med foreningerne gjorde, at vi kunne genrejse hallerne efter branden, så der i dag står et stærkt samlingspunkt for tusindvis af brugere i alle aldre. Det lokale engagement førte mig i 2001 ind i det lokal-politiske arbejde, hvor jeg for første gang blev valgt til byrådet. 

Min virksomhed – der i dag ligger i Roskilde for foden af Domkirken i den tidligere Maglekilde Maskinfabrik – har gennem årene været sponsor for en række lokale foreninger og events. For vi har alle har et ansvar for at styrke sammenhængskraften i samfundet
– enten ved personlig involvering eller ved at støtte andre.

Siden 2015 har jeg været formand for den konservative byrådsgruppe, der i dag tæller fem stærke profiler, hvor jeg har godt følgeskab af: Mogens Hallager, Trine Borre, Anne Muhrmann og Pierre Kary.

Ved valget i 2021 blev jeg også valgt ind i Regionsrådet i Region Sjælland, hvor den konservative regionsrådsgruppe i øvrigt består af Christian Wedell-Neergaard (gruppeformand), Tina-Mia Eriksen, Helge Adam Møller og Helle Laursen Pedersen.

Det politiske arbejde er krævende – men også givende – især, når man kan se, at de konservative mandater er Borgerlige stemmer, der arbejder – og skaber resultater.

Se Lars’ mærkesager

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund

  • Sproglig student, handelsuddannet
  • Fona, Canon, Xerox, Europa-Parlamentet, Spænd-beton, BordingPurup, Merkantildata-koncernen og Japan Airlines
  • Indehaver Lindskov Communication

Byrådshverv:

Øvrige politiske hverv og udpegninger: