Støt Lars

Givetbidrag

Giv et bidrag

En valgkamp er ikke billig, så derfor vil jeg meget gerne bede om din hjælp. En valgplakat koster cirka 20 kr, så hvad end du vil bidrage med 1 eller 20 valgplakater, bidrager det alt sammen til at fremme den konservative sag i vores kommune.

Du kan sende dit bidrag via Mobilepay til 30 50 19 79.

Få en snak om kommunens fremtid

Hvis du har lyst til at snakke med mig om vores politiske vision, så skriv dit mobilnummer i kommentarfeltet i Mobilepay, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Bliv frivillig

En god kampagne kræver mange hænder

Hvis du kunne tænke dig at få hænderne ind i det politiske maskinrum og opleve hvordan en politisk kampagne fungerer, er du meget velkommen til at deltage som frivillig ved en af mine arrangementer i forbindelse med valgkampen.

Hvad end du har lyst til at fremme den konservative sag ved at dele pamfletter ud, eller du kunne tænke dig at opleve sammenholdet på dagen hvor vi hænger plakater op, så er vi utrolig glade for dit bidrag.

Så hvad end du har lyst til at være en integreret del af kampagnen eller blot smage på det politiske arbejde, så er du meget velkommen til at tage kontakt til mig, så vi kan aftale nærmere.

En kampagne består af mange elementer, men nogle af dem kræver flere hænder end andre. Vi har især behov for frivillige i forbindelse med ophængning af valgplakater den 28. oktober, til at dele materiale ud ved diverse aktiviteter og hvis du har lyst til at få en god politisk snak med dine naboer, har du mulighed for at deltage i vores dør-til-dør arrangementer.

Jeg håber du har lyst til at være en del af mit team.

Hvis du ønsker at høre mere om arbejdet som frivillig, kan du tage kontakt til frivillighedskoordinator, Keld Holm, på tlf 4031 1694

Fællesbillede

Bliv medlem

Brænder du også for konservativ politik?

Politik kender ingen alder, så hvad end du er studerende eller pensionist, er det aldrig for sent at blande sig i politik. Som medlem af Det Konservative Folkeparti i Roskilde, vil du opleve en aktiv forening fyldt med engagerede medlemmer. I vores forening er der højt til loftet og plads til alle, så hvad end du går i tweed eller kører på skateboard, vil du helt sikkert føle dig hjemme hos Det Konservative Folkeparti.

Som medlem har du mulighed for at engagere dig i vores politiske arbejde; du kan blive frivillig i forbindelse med byrådet eller blande dig i den interne debat og dermed være med til at påvirke vores politiske profil.

Men jeg må advare dig; politisk arbejde er dybt vanedannende – jeg selv har været en engageret i konservativ politik siden 1977.

Jeg tror, det skyldes, at politisk arbejde indeholder så mange forskellige aspekter: Med det politiske arbejde får man et enormt netværk og gode venner. Desuden er det en fantastisk fornemmelse, når man oplever, at at det man kæmper for bliver til virkelighed og en konkret forbedring af vores samfund.

Bliv politisk aktiv i Det Konservative Folkeparti og vær med til at gøre en forskel for vores kommune, region og land.

For at blive medlem, skal du blot følge dette link og udfylde dine kontakt informationer:

Bliv medlem her
Givetbidrag