Giv et bidrag til min valgkamp

En valgkamp er ikke billig. Derfor vil jeg meget gerne bede om din hjælp.

For at nå ud til vælgerne med de konservative budskaber og holdninger er det nødvendigt med et kampagnebudget. Det går til brochurer, valgplakater, beachflag, Facebook-annoncer, trykte annoncer, bildekoration – og meget andet til oplysning af borgere og virksomheder.

Send din støtte

Du kan støtte valgkampen ved at indbetale et beløb på Roskilde Konservative Vælgerforenings valgfondskonto:

2280-6288 939 789

Det er vælgerforeningen, der fordeler midlerne mellem kandidaterne.

På forhånd stor tak for din støtte – og 100 kroner er lige så velkomne som større donationer. Hver en krone tæller og kan bruges i valgkampen.

Send en personlig støtte

Hvis du ønsker at støtte min personlige valgkamp bedes du anføre “til Lars Lindskovs valgkamp” på din indbetaling.

Indbetalinger er fortrolige – og det er kun få nøglepersoner som fx vælgerforeningens formand og kasserer, der sammen med mig kender navnene på de, der indbetaler.

Til information betaler jeg af mine personlige midler godt 100.000 kroner til min egen valgkamp.

Fællesbillede

Bliv frivillig

En god kampagne kræver mange hænder

Kunne du tænke dig at få hænderne ind i det politiske maskinrum? Og vil du opleve, hvordan en politisk kampagne fungerer? Så er du meget velkommen til at deltage som frivillig ved en af mine arrangementer i forbindelse med valgkampen.

Hvad end du har lyst til at fremme den konservative sag ved at dele pamfletter ud, eller du kunne tænke dig at opleve sammenholdet, når vi hænger plakater op, så er vi utrolig glade for dit bidrag.

En kampagne består af mange elementer, men nogle af dem kræver flere hænder end andre. Uanset om du har lyst til at være en integreret del af kampagnen eller blot smage på det politiske arbejde, er du meget velkommen på holdet.

Vi har især behov for frivillige i forbindelse med ophængning af valgplakater den 28. oktober og til at dele materiale ud ved diverse aktiviteter. Hvis vis du har lyst til at få en god politisk snak med dine naboer, har du også mulighed for at deltage i vores dør-til-dør arrangementer.

Jeg håber, du har lyst til at være en del af mit team.

Hvis du ønsker at høre mere om arbejdet som frivillig, kan du tage kontakt til frivillighedskoordinator, Keld Holm, på tlf. 4031 1694.

Bliv medlem

Brænder du også for konservativ politik?

Politik kender ingen alder. Uanset om du er studerende eller pensionist, er det aldrig for sent at blande sig i politik.

Som medlem af Det Konservative Folkeparti i Roskilde vil du opleve en aktiv forening fyldt med engagerede medlemmer. I vores forening er der højt til loftet og plads til alle. Hvad end du går i tweed eller kører på skateboard, vil du helt sikkert føle dig hjemme hos Det Konservative Folkeparti.

Som medlem har du mulighed for at engagere dig i vores politiske arbejde; du kan blive frivillig i forbindelse med byrådet eller blande dig i den interne debat og dermed være med til at påvirke vores politiske profil.

Men jeg må advare dig; politisk arbejde er dybt vanedannende – jeg selv har været en engageret i konservativ politik siden 1977.

Jeg tror, det skyldes, at politisk arbejde indeholder så mange forskellige aspekter: Med det politiske arbejde får man et enormt netværk og gode venner. Desuden er det en fantastisk fornemmelse, når man oplever, at at det man kæmper for bliver til virkelighed og en konkret forbedring af vores samfund.

Bliv politisk aktiv i Det Konservative Folkeparti og vær med til at gøre en forskel for vores kommune, region og land.

For at blive medlem, skal du blot følge dette link og udfylde dine kontakt informationer:

Bliv medlem her