En god kampagne kræver mange hænder

Hvis du kunne tænke dig at få hænderne ind i det politiske maskinrum og opleve hvordan en politisk kampagne fungerer, er du meget velkommen til at deltage som frivillig ved en af mine arrangementer i forbindelse med valgkampen.

Hvad end du har lyst til at fremme den konservative sag ved at dele pamfletter ud, eller du kunne tænke dig at opleve sammenholdet på dagen hvor vi hænger plakater op, så er vi utrolig glade for dit bidrag.

Så hvad end du har lyst til at være en integreret del af kampagnen eller blot smage på det politiske arbejde, så er du meget velkommen til at tage kontakt til mig, så vi kan aftale nærmere.

En kampagne består af mange elementer, men nogle af dem kræver flere hænder end andre. Vi har især behov for frivillige i forbindelse med ophængning af valgplakater den 28. oktober, til at dele materiale ud ved diverse aktiviteter og hvis du har lyst til at få en god politisk snak med dine naboer, har du mulighed for at deltage i vores dør-til-dør arrangementer.

Jeg håber du har lyst til at være en del af mit team.

Hvis du ønsker at høre mere om arbejdet som frivillig, kan du tage kontakt til frivillighedskoordinator, Keld Holm, på tlf 4031 1694

Kontakt Keld på tlf 4031 1694 eller via mail på tovekeld@webspeed.dk