Brænder du også for konservativ politik?

Politik kender ingen alder, så hvad end du er studerende eller pensionist, er det aldrig for sent at blande sig i politik. Som medlem af Det Konservative Folkeparti i Roskilde, vil du opleve en aktiv forening fyldt med engagerede medlemmer. I vores forening er der højt til loftet og plads til alle, så hvad end du går i tweed eller kører på skateboard, vil du helt sikkert føle dig hjemme hos Det Konservative Folkeparti.

Som medlem har du mulighed for at engagere dig i vores politiske arbejde; du kan blive frivillig i forbindelse med byrådet eller blande dig i den interne debat og dermed være med til at påvirke vores politiske profil.

Men jeg må advare dig; politisk arbejde er dybt vanedannende – jeg selv har været en engageret i konservativ politik siden 1977.

Jeg tror, det skyldes, at politisk arbejde indeholder så mange forskellige aspekter: Med det politiske arbejde får man et enormt netværk og gode venner. Desuden er det en fantastisk fornemmelse, når man oplever, at at det man kæmper for bliver til virkelighed og en konkret forbedring af vores samfund.

Bliv politisk aktiv i Det Konservative Folkeparti og vær med til at gøre en forskel for vores kommune, region og land.

For at blive medlem, skal du blot følge dette link og udfylde dine kontakt informationer: